Nyfödd

FRÅN DITT FÖRSTA ANDETAG

Den första tiden tillsammans med sin nya familjemedlem är ett av de minerna som jag bär närmast hjärtat. 

Förväntan, längtan och nyfikenheten. Första gången man får hålla sin nyfödda bebis i handen och pussa på dens panna. Helt plötsligt efter den långa väntan så ser livet annorlunda ut. Nya rutiner, nya utmaningar och en helt ny liten människa att älska. 

 

Jag hjälper till att skapa minerna av den allra första tiden. Antingen i min studio eller hemma hos er och er bebis är mellan 5-25 dagar gammal. 
Fotograferingen kan ta upp till 2 timmar och under den tiden så hinner vi med att mysa, prata och det brukar bli en hel del med matning och blöjbyten. 

Som sagt så kan man välja att ha fotograferingen i min studio, då fotograferar jag med blixt och med minimal rekvisita. Ni väljer själva vad ni vill ha med och hur ni vill att bilderna ska se ut. Jag tycker om när bilderna är så neutrala som möjligt för de framhäver barnen så mycket som möjligt. 

 

Eller så träffas vi upp hemma hos er och vi dokumenterar er första tid hemma tillsammans. Det blir en lugn och mysig stund hemma hos er där vi fokuserar på er tillsammans. 

En nyföddfotografering kostar 1495kr.

Vill ni veta mera eller vill ni boka en nyföddfotografering? Fyll i formuläret eller maila mig direkt på Hej(at)hejfoto.se